Det siger andre

Det siger andre

29/08/2013 - 11:39
"Det er et fantastisk flot og fagligt velbearbejdet materiale. Under alle emner er der spændende links og artikler, som er med til at underbygge sagligheden i emnet. Jeg håber rigtig mange skoler vil tage det til sig, da det er et af de bedste på sundhedsområdet jeg har set. Rom blev ikke bygget på en dag - og vi får ikke alle de unge til at lade være med at ryge. Men med dette materiale får vi dem til at forholde sig til problematikken på en ny og spændende måde."
Lucca Lyngbak Nymand , Efterskoleforeningen , Projektkoordinator
27/08/2013 - 17:36
"Spændende innovativt og nyskabende undervisningsmateriale. Jeg får helt lyst selv at lave nogle af opgaverne :-) Jeg glæder mig meget til at prøve materialet i flere klasser i de kommende uger."
Anne Sophie Gottlieb , Sundheds- og Omsorgsforvaltningen , Sundhedskonsulent
27/08/2013 - 17:36
"Jeg synes at Liv i Lungerne er et super fedt projekt! Der er mange muligheder for at arbejde med de mange emner. Det er fedt med at man kan arbejde på tværs af fagene, og altid skal have et konkret produkt til ved slutningen af arbejdet. Personligt vil jeg meget gerne arbejde med Liv i Lungerne! "
Johannes Agersnap , Danske Skoleelever , Menig i region hovedstaden
27/08/2013 - 17:23
"Det er et meget alsidigt site, som du kan bruge på kryds og tværs af fagene. Jeg har allerede arbejdet med det, og har valgt - i samråd med mine kollegaer - at plukke fra de forskellige temaer og derved sammensætte en undervisning, der er tilpasset til netop den årgang og de elever, som vi står med. Vi tog udgangspunkt i de trinmål, der knytter sig til temaerne i lærervejledning og omformulerede det til vores egne læringsmål. Der er en masse gode øvelser tilknyttet, masser af kreative tilgange - også innovative."
Stine Rømer , Fuglsanggårdsskolen , skolelærer
27/08/2013 - 17:22
"Materialet er indbydende, overskueligt og lige til at gå til. Det er smart inddelt med 15 kategorier, hvoraf det fremgår hvilket/hvilke hovedfag der er på spil, samt hvilke underfag, som kan bruges. På min skole arbejder vi tværfagligt med materialet indenfor fagene biologi, dansk, samfundsfag og idræt. Jeg er biologi- og idrætslærer, og har pt. arbejdet med materialet i 1 1/2 uge;14 lektioner i alt. Eleverne har taget godt imod materialet. Det er meget alsidigt med både fagtekster, facts, billeder, videoer og links. "
Julie Neumann , Fuglsanggårdsskolen , Lærer
27/08/2013 - 17:19
"Vi har i mit team arbejdet ca. 20-30 lektioner i et tværfagligt forløb over to uger. Vi har kombineret flere forskellige temaer med hovedvægt på dansk, biologi og idræt. Det har været rigtig interessant og sjovt. Eleverne har arbejdet godt og kreativt med temaerne. Jeg kan kun anbefale at arbejde med Liv i Lungerne."
Sara Mogensen , Fuglsanggårdsskolen , Skolelærer
27/08/2013 - 17:14
"Liv i lungerne er et frisk pust inden for tobaksforebyggelse til unge - ideen med at inddrage de unge i udarbejdelsen af dele af materialet giver rigtig god mening og en god måde at engagere de unge og brede viden ud. Den største udfordring, ser jeg, bliver at få siden integreret på skolerne som et redskab på lige fod med andre undervisningsmaterialer. Ikke alle kommuner er lige langt på snakken om rygeforebyggelse, og derfor tror jeg man bør gøre en ekstra indsats for at udbrede kendskabet og anvendeligheden for at sikre den fremtidige brug."
Mie Møller Nielsen , Gladsaxe Kommune og Sund By Netværket , Sundhedskonsulent og formand for tobaktemagruppe
27/08/2013 - 17:14
"Jeres stande er meget interessante og anderledes, en anden måde at gribe sagen an på- Skoleelevernes produktioner var fantastisk flotte, super fine eksempler."
Bente Maj Vinten , Lyngby-Taarb k Kommune , Sundhedsplejerske
27/08/2013 - 17:11
"Indholdet som børnene selv har uploadet til hjemmesiden virker stærkt og meget gennemarbejdet. Jeg tror bestemt det kan medvirke til, at ændre de unges holdning til eks. rygning."
Per
27/08/2013 - 17:08
"Jeg synes at især elevprojekterne er interessante, fordi de unge virker som om det var lærende og sjovt."
Eva Reiter , sundhedstjenesten i Lyngby-Taarbæk kommune , Sundhedsplejerske
27/08/2013 - 17:07
"Spændende nytænkende materiale. Ungernes video er meget flotte og kan bruges som link mange andre steder."
Jette Kürstein , Halsnæs Kommune Sundhedstjenesten , Ledende Sundhedsplejerske
27/08/2013 - 17:05
"Meget inspirerende og nytænkende materiale, som jeg glæder mig til at se nærmere på. Imponerende elevproduktioner!"
Marie Petri , Frederiksberg Sundhedscenter , Sundhedskonsulent
27/08/2013 - 17:03
"innovativt og absolut fremtiden at de unge skaber materialet til unge. "
rikke juel , frederikssund kommune , sundhedskonsulent
27/08/2013 - 16:54
"Fantastisk at opleve 8. klasseelevernes engagement. Andre unge vil være mere lydhør over for indholdet, idet det er udformet af nogen på egen alder. "
Thomas
27/08/2013 - 16:54
"Liv i lungerne tror jeg helt sikkert vil fange mange elevers interesse. Motivation skal findes og fanges af eleven selv, så rykker det virkelig og nettet er de ungen verden! Jeg vil helt sikkert gøre hvad jeg kan for at udbrede Liv i lungerne i København og mit øvrige netværk."
Birgit Munk , Røgfrit København 2013 , Rygestopkonsulent
27/08/2013 - 16:52
"Forrygende flot hjemmeside med stærkt budskab og nytænkende læring. Resultat= Kreative børn der tager ejerskab - WAUUUU - det rykker! "
Charlotta Pisinger , Forskningscenter for Forebyggelse og Sundhed , Forskningsoverlæge
27/08/2013 - 16:45
"Vi er imponerede over det målrettede fokus på faglighed, læring, engagement og involvering af målgruppen. Vi synes det er et gennemtænkt koncept - og anbefaler det! "
Karen og Rikke , Vordingborg Kommune , Lancering af Liv i lungerne - et stærkt, engagerende og livgivende undervisningssite
27/08/2013 - 16:44
"Det er lige, hvad der mangler til undervisning, såvel i folkeskolen som andre uddannelsesinstitutioner. Godt gået."
Lis Bischoff , sundhedskonsulent
27/08/2013 - 16:40
"utroligt flot og gennemarbejdet materiale, som jo tager fat i essens af al arbejde med lungesygdom....................forebyggelse. tillykke med et smukt materiale"
Jens Christian , Boehringer-Ingelheim
27/08/2013 - 16:40
"Kampanjen ør positiv, du kan påverka ditt liv och din lungor och du kan också hjølpa andra genom att vara beredd att donera dina lunger!"
Peter Bergentoft , Du kan påverka
17/07/2013 - 15:43
"Liv i Lungerne byder på sammenhængende opgaver på flere planer, det er lettilgængeligt og appetitligt og imødekommer også de bogligt svage. Tilgangen til sundhed og motion, som den kommer til udtryk i dette tema, tror jeg vil virke stærkt motiverende i forhold til at have/få en sund livsstil."
Anne Hinsch , Idrætslærer , Sjælsøskolen i Birkerød
17/07/2013 - 15:41
"Her får jeg serveret et helt (tværfagligt) forløb, som er lige til at lægge ind i årsplanen, og som på flere planer lever op til læseplaner og trinmål i udskolingen. Jeg skal ikke selv opfinde den dybe tallerken. Fordelene er, at det er lettilgængeligt, indbydende, og at det appellerer stærkt til de unge."
Berit Conrad , Sjælsøskolen i Birkerød , Dansklærer